Дитячий табір«Зостанься, Господи, Ти з нами!» — таким девізом продовжився Євхаристійний тиждень УГКЦ на парафії святого Апостола Андрія Первозванного у місті Одесі і розпочався дитячий табір для маленьких прихожан цього храму. 

 

З благословення преосвященного владики Василія (Івасюка), Екзарха Одесько-Кримського, та з допомогою сестер-монахинь згромадження Воплоченого Слова, які й організовували цей відпочинковий табір, діти розпочали свої канікули з Богом.

 

Кожен подарований Богом день розпочинався Святою Літургією, після якої діти застановлялися над Євхаристійними чудами, що відбулися в містах Ланчано, Орвієто та Сієні, де Господь в особливий спосіб відкриває людині реальну присутність Тіла і Крові самого Христа. Це дозволяло ще більше і більше цікавитися Євхаристією як найбільшою Таємницею віри.

 

Кожен член групи, на які були поділені діти і які носили ім’я міста де сталося Євхаристійне чудо, мав змогу розповідати історію свого міста, а відтак пізнавати історію іншого. Ігри, змагання, розіграші призів та цікаві конкурси наповнювали день так, що він зникав поза увагою дітей миттєво. А також присутність на території відпочинкової бази двох дитячих та одного дорослого басейнів дозволяла в повній мірі задовольнити кожного — і тих хто вмів плава ти, і тих хто не вмів.

 

Ввечері кожного дня щоб розбудити апетит проводилися великі ігри, такі як «Свисток», «Пошук скарбу». Після ввечері дітлахи мали «Слово на добраніч» де мали змогу почути про Божих дітей, а опісля почутої розповіді бажали сонечку на добраніч, співаючи: «Добраніч сонце добраніч, бажаю тобі кольорових снів…», та з великими враженнями від пережитого у цьому дні йшли на відпочинок, щоб набратися нових сил для продовження літа з Богом.

 

Діти залишилися задоволеними таким початком чудесного літа. А ви також розпочинаєте свої канікули з Богом?